woensdag 4 juli 2012

Hieperdepiep hoera!!!!!!!!!!

Dit jaar is ook voor de Quiltmutsen een bijzonder jaar: drie van ons worden in dit jaar 50, één 60 en één 65, de overige drie zijn ook al boven de 50 maar wij zijn nog steeds zeer jong van hart en druk met van alles en nog wat, vooral met quilten. Dat blijft onze passie, ook al doen wij er soms allerlei andere handwerk technieken bij. Dat is juist ter inspiratie. 
Inspiratie doen wij ook op tijdens onze twee wekelijkse quiltbee, vooral als er dan weer een feestje gevierd wordt. Deze keer was Hetty aan de beurt, zij werd 50 en heeft ons verrast met een heerlijk High Tea. Wij hebben ook nog wel wat gedaan hoor: Gerry heeft het mooie hartje gemaakt bij Riet Slagmaat en is verder gegaan met de Flying Geese quilt, Miny was druk met een mooi paars quiltje, dat ik helaas nog niet goed kan onthullen, daarom staat het ietwat gekreukeld op de foto, Annemieke is weer met haar bloementuintje verder gegaan, Hetty zelf heeft tussen de bedrijven door nog wat aan de blauwe letterlap geborduurd en ik......... nou ja, ik had natuurlijk net mijn boxkleed af en ben even teruggevallen op de mandala. Jammer genoeg waren Corry en Hennie er dit keer niet bij, maar die kunnen nu nog even nagenieten! 

Hetty bedankt voor alle heerlijkheden! En geniet van de mooie kado's die je hebt gekregen!

dinsdag 3 juli 2012

Klaar!

Het boxkleed is klaar! Pfffff................... nee hoor, het was een groot plezier om er aan te werken en je voor te stellen dat dat hummeltje er lekker op ligt en als ze wat ouder wordt de plaatjes gaat bekijken. Vorige week hebben wij haar even thuis bezocht en haar vastgehouden, zo klein, zo lief en toch zo aanwezig! DH was een beetje vergeten hoe het ook alweer ging met zo'n kleintje, ik moet trouwens niet opscheppen want het was voor mij net zo goed even wennen. (maar wel heeeeeel eventjes!) 
In de vorige post vertelde ik over het leuke kado van onze MG vrienden, vrijdag hebben wij dat natuurlijk gegeven en nu mag het ook op het blog. Het is Isabel nog wel een beetje te groot, maar op maatje 44 paste natuurlijk ons totootje niet. 

Oma in haar element, achter het machien, in het atelier bezig met het boxkleed. Qua belichting zal het wel niet helemaal goed zijn, maar het valt ook niet mee om je fototoestel zo neer te zetten dat er met behulp van de zelfontspanner zo'n foto van komt. En zeg nou zelf: de boodschap komt wel over toch?




En hier doe je het allemaal voor: zo lekker slapen kan toch geen groot mens meer.